Akik "> évvel ezelőtt vettek
100.000 Ft-ért Bitcoint, azoknak az ma több mint Ft-ot ér.

Ne várj tovább…

Tanuld meg TE IS a kriptovalutákkal való kereskedés alapjait, jelentkezz még MA!

Tematika

Első nap:

 • Bevezetés a Kriptovaluták világába, alapfogalmak

 • A blokklánc technológia alapjai

 • Többféle pénztárca nyitása

 • Koinok küldése és fogadása, váltása

 • Váltók használata

 • Tőzsdei számlanyitások

 • Megismerkedés a tőzsdék felületeivel

 • Koinok küldése tözsdére

 • Altcoinok vétele, eladása

 • Ajánlatok fajtái

 • Ajánlatok kezelése

Második nap:

 • Portólió kialakításának alapjai

 • Kereskedési alapok, stratégiák

 • Bevezetés a technikai elemzésbe (gyertyák, trendek, indikátorok)

 • Kereskedés a Gyakorlatban: Mit?, Mikor?, Mennyit?, Hogyan veszünk és adunk el

 • Az ICO-król röviden: Mik azok? Mi alapján válasszunk ICO-t?, Hogyan működik technikailag?

 • Kereskedési tanácsok

Ha szeretnél komolyabban foglalkozni a kriptopénzekben rejlő kereskedési lehetőséggel, jelentkezz Kriptovaluta Kereskedés Mesterkurzus Alapozó c. tanfolyamunkra, amely

 • két napos

 • kis csoportos (max. 12 fő)

 • gyakorlat orientált

tanfolyam, ami egészen az alapoktól segít felépíteni a résztvevőknek a profitábilis kereskedés gyakorlatát útmutatókkal, elemzésekkel, esettanulmányokkal, lépésről-lépésre.

Korábbi résztvevőink véleményei

“A kurzus nagyon tetszett, mégpedig azért, mert bevezetett a digitális valuták világába, amiről idáig nem volt átfogó képem. Élménygazdag volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hisz abban, hogy a digitalizáció elkerülhetetlen.”

W. Á.

“A CoinAkadémia Kriptovaluta Kereskedési Kurzusa várakozáson felüli volt! Minden információt megkaptam ahhoz, hogy el tudjak kezdeni kereskedni és megtanulhattam azokat az alapvető technikákat, ami ahhoz kell, hogy megfontolt döntéseket hozzak. Már nem jelent gondot a Kriptovaluta tőzsdék, váltók és chartok használata, mert mindezt nem csak megismertük, hanem be is gyakoroltuk a kurzus alatt. Mindenkinek ajánlom, akik szeretnének biztonságosan mozogni a kriptovaluták piacán és akár kezdőként, vagy már némi ismerettel rendelkezve is, de nem a véletlenre, hanem az itt megszerzett tudásra támaszkodnának.”

Cs. A.

“Többed magammal vettem részt a CoinAkadémia Kriptovaluta Kereskedési Kurzuson. Elsősorban az a kíváncsiság ösztökélt, hogy nagyon nagyon szeretném megtanulni a jövő meghatározó pénzügyi kereskedését. Az Interneten egyre több, kriptovaluta képzéssel kapcsolatos felhívással találkozunk. Én azért döntöttem a CoinAkademia mellett, mert az oktatók személyisége, türelme, a tananyag logikus egymásra építése, mondanivalója, gyakorlatra átültetése lényeges szempont volt számomra a minél alaposabb megértéshez. Mindazoknak ajánlani szeretném, legyen az fiatal vagy idősebb, akik nem szeretnének a pénzügyi világ e forradalmi változásairól lemaradni, vegyenek részt a CoinAkadémia képzésén, mert ezen ismeretek birtokában befolyásolni tudják családjuk és önmaguk jövőbeni életét.”

N. J.

“Mikor tudomásomra jutott, hogy indul a CoinAkadémia kurzusa, mindenképp szerettem volna részt venni rajta. Dávidot már ismertem a digitális üzleti világból és nem volt kérdés számomra, hogy a képzésén is részt akarok venni. Elsősorban azért, mert ez egy olyan terület, amiről szinte semmit sem tudtam, viszont úgy látom, hogy ezen ismeretek megszerzése most és az elkövetkező években szinte nélkülözhetetlen lesz, annak, aki tájékozott akar lenni a piaci helyzettel kapcsolatban. Dávid szakértő a kriptovaluták területén, aki professzionális szinten tudja és csinálja azt, amit tanít, ezért nem volt kérdés, hogy hiteles embertől tanulok-e, ami számomra nagyon fontos szempont. A CoinAkadémia kurzusától sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Dávid nagyon nagy türelemmel és szakértelemmel vezette a képzést, így a vezetésével nagyon élvezetes volt a tanulás, mert nem csak egy elméleti oktatást kaptunk, hanem olyan gyakorlati képzést, ami bizonyosságot ad a koinok világában. Megtanultam a témával kapcsolatos olyan szakkifejezéseket, amiről eddig azt sem tudtam, hogy léteznek. Betekintést nyertem a kripto tőzsdék világába, majd pedig megtanultam azt is, hogy hogyan tudom használni a tanultakat. Számomra nagyon érdekes és hasznos volt ez a két nap. Köszönöm szépen.”

V. E.

100% pénzvisszafizetési garancia

A CoinAkadémia.hu munkatársaival teljes mértékben meg vagyuk győződve arról, hogy a 2 napos Mesterkurzus alatt megszerezhető tudás értéke messze meghaladja azt, mint amennyibe kerül. Éppen ezért, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem vagy elégedett azzal a minőséggel, amit a csapattal képviselünk. Az 1. napon délig jelezd, ha ez felmerül benned, és mi készséggel visszaadjuk a pénzed, legkésőbb 14 napon belül.

A KURZUS OKTATÓI

Molnár G. Dávid

Molnár G. Dávid

kriptovaluta szakértő

 

A kurzus részletei

Időpont

 

2018. április 26-27. (csütörtök-péntek)

1. nap: 8:30 – 17:00

2. nap: 9:00 – 17:00

Ebédszünet mindkét nap: 12:30 – 13:30

Részvételi díj

 

2018. április 6-ig: 99.000 Ft

2018. április 7-től: 119.000 Ft

Helyszín:

Borkollégium
Budapest, Podmaniczky u. 31.

Jelentkezés - Kriptovaluta Kereskedés Mesterkurzus Alapozó tanfolyam 2018. ápr. 26-27.